Verschillende online- en offline media hebben aandacht besteed aan de Wedding Writer, fantastisch om mijn verhaal te mogen vertellen aan andere schrijvers. Hier een selectie van bijdragen, met als hoogtepunt misschien wel de column van dichter Ingmar Heytze. 

Terdege 

Ik had er nog nauwelijks één bruiloft op zitten toen een journaliste van de Terdege mij mailde, of ik niet geïnterviewd wilde worden voor hun trouwspecial? Diezelfde avond vond het interview plaats, een week later kwam een heuse fotograaf langs. Dromerig naar buiten starend en al typend op een boomstronk werd ik vastgelegd. En het allermooiste: ik hield er vier bruidsparen aan over!


Lees hier het artikel online.

 

Nederlands Dagblad

Ook het ND kwam het afgelopen jaar met een trouwspecial. Raad eens wie er gezellig tussen de top-trouwlocaties en sprookjesachtige trouwjurken in geplaatst werd? Juist! Met al wat meer ervaring als Wedding Writer en een hoofd vol fijne anekdotes, blunders en quotes was dit een feestje om te doen!


Lees hier het artikel online.

 

AD – Utrechts Nieuwsblad

Een bevriende journaliste van ‘t AD zag het wel zitten om mij te interviewen voor de Utrecht-edite, dus zaten we in de zomer aan mijn oude, plastic tuintafel citroenlimonade te drinken en te praten over bijzondere bruiloften en inspirerende schrijvers. Vervolgens mocht ik op de foto met mijn net geplukte bloemen.


Lees hier het artikel online.

 

 

AD – Utrechts Nieuwsblad

Dit was misschien wel de grootste verrassing in mijn Wedding Writer-loopbaan tot nu toe: een bekende dichter die in zijn column zijn bewondering uitspreekt voor iets wat hij zelf niet denkt te kunnen (ik durf zijn woorden in twijfel te trekken): trouwreportages schrijven.


Lees hier het artikel online.