4 oktober

LIEF DAGBOEK,

Mijn allereerste schrijfsel. De afgelopen dagen, weken en maanden heb ik aan mijn website gewerkt. Er zit heel veel liefde en passie in. Ik zal eerlijk bekennen dat er ook wel wat frustratie in zit. Zoals je weet ben ik niet zo geduldig dus als er weer eens iets anders verliep moesten de mensen in mijn omgeving dat bezuren.

Ik ben ontzettend blij met Djoeke van StudioSolide. Die vrouw is echt een alleskunner. Het afgelopen jaar stampten we samen mijn branding&website uit de grond. En als ik dan weer eens opzag tegen de bergen werk, of even het overzicht kwijt was, was Djoeke daar om mij gerust te stellen. Met haar heerlijke nuchtere en positieve instelling had zij al snel mijn vertrouwen gewonnen. En dat vertrouwen was meer dan terecht, want wat ben ik blij met mijn branding en website.

Verder zijn Peter, mijn lief, en ik al hard aan het aftellen. Over ruim 7 weken is het zo ver. Dan vliegen we voor 10(!) weken naar Nieuw-Zeeland. Deels om te werken, deels om te reizen. Én natuurlijk staat ook hier een wedding op de planning! Ontzettend veel zin om de bruiloft van Erwin&Nathalie vast te leggen.

De regen tikt hier tegen de ramen. Buiten is het grauw, nat en koud. Ik kruip weer achter mijn laptopje om de laatste puntjes op de i te zetten voor de website.

Volgende week zal ik uitgebreider verslag doen van al mijn belevenissen!

Liefs, Mariëlle