11 juni

LIEF DAGBOEK,

Nailia is stylist en weddingplanner en runt haar eigen bedrijf ‘Best day ever events’.

Vertel eens Nailia, worden er nog huwelijken voltrokken dit jaar?

“Er zijn behoorlijk wat van ‘mijn bruiloften’ verplaatst naar volgend jaar. Gelukkig blijven er ook nog heel leuke bruiloften over. In het begin van de coronacrisis merkte ik dat mensen terughoudend waren met alles. Van maart tot en met april kreeg ik geen nieuwe klanten of aanvragen binnen. Dat komt nu gelukkig allemaal weer een beetje op gang. De mensen hebben de tijd en ruimte gehad om alles een plekje te geven, en die tijd en ruimte heb ik ook aan mijn bruidsparen gegeven. Zelf heb ik ook echt wel even gebaald van alles. Maar daar sta ik liever niet te lang bij stil. Ik zet mijn schouders eronder en ga weer door! Ik focus mij liever op positieve dingen en alle mogelijkheden.”

Kun je een voorbeeld noemen van die mogelijkheden?

“Samen met een aantal andere ondernemers hebben we een heel leuke styled shoot georganiseerd. Het hele concept was volledig coronaproof en voldeed aan alle coronamaatregelen. Op deze manier hopen we bruidsparen te inspireren met wat er allemaal wel kan. Bij mijn eigen bruidsparen leg ik ook de focus op alle positieve aspecten die een coronabruiloft met zich meebrengt. Hoe fijn is het dat je je bruiloft zo intiem viert? Dat is toch super bijzonder… En je kunt altijd op een later tijdstip nog een groot knalfeest geven!”

Welke adviezen geef jij nog meer aan je bruidsparen?

“De meeste bruidsparen dubben een beetje tussen alles uitstellen of de dag gedeeltelijk door laten gaan. Ik raad dan aan om in ieder geval alles wat kan alvast te vieren. Juist ook als je gasten hebt die zich in de risicogroep bevinden. Wie weet er zeker of zij er volgend jaar nog wel bij kunnen zijn?! Ook is er heel veel mogelijk qua techniek, denk bijvoorbeeld aan een goede livestream. Al met al hoop ik dat er vanaf juli weer een beetje ‘normaal’ getrouwd mag gaan worden. Ik heb in ieder geval heel veel zin in alle bruiloften!”

Liefs, Mariëlle