WIL JE KENNISMAKEN?

  Je hoort snel van ons!

  WAT ZEGGEN ANDEREN ?

  “Jij bent goed in wat je doet. Het is jouw passie en dat blijkt uit alles. Enne. Wat ben je een fijn mens. Oprecht. Enthousiast. Geduldig. Meelevend. Gezellig. Je was een geweldige toevoeging aan ons feest. Dank dank dankjewel!”

  Mark & Marijk

  “Het was een hele fijne samenwerking met Marielle. Zij heeft een heel mooi verhaal geschreven over de mooiste dag van ons leven. We hadden helemaal niet door dat zij aanwezig was op onze bruiloft. Af en toe stelde zij een vraag aan ons en dan maakte ze gelijk notities. Dit heeft ze later uitgewerkt in een kloppend verhaal wat we met veel plezier teruglezen. Er zitten ook mooie foto’s in verwerkt en het is een prachtig boek geworden. We zijn hartstikke tevreden en raden haar dan ook iedereen aan!”

  Jasper & Rochella

  ONZE FAVORIETE PARTNERS

  Bruidsparen inspireren en verbinding zoeken met andere ondernemers, daar genieten wij enorm van! Daarom vind je hieronder onze favoriete partners. Van deze leveranciers weet je 100% zeker dat ze kwaliteit leveren. En leuk zijn in de omgang, ook niet geheel onbelangrijk op je trouwdag ;).

  Fotografen

  Sjanine - Sjanine-fotografie

  Sjanine - Sjanine-fotografie

  Samenwerken met Sjanine is een feestje. Gedurende de dag volgt ze jullie onopvallend en weet ze jullie op een pure, spontane en liefdevolle manier vast te leggen. Ben je op zoek naar een fotografe die romantiek ademt? Sjanine verstaat haar vak! Check snel of ze nog beschikbaar is.
  Marleen - Memories by Marleen

  Marleen - Memories by Marleen

  Net als ik is Marleen dol op de échte momenten. Hierdoor krijg je intieme en ongeposeerde beelden. Alsof er iemand stiekem meekeek op jullie mooiste (en échte) momenten. Marleen heeft een liefdevol oog voor de natuur om jullie heen. Op zoek naar levendige, tijdloze en sfeervolle beelden? Dan ben je bij Marleen aan het juiste adres! Bekijk haar werk.

  Francine - Francineboerfotografie

  Francine - Francineboerfotografie

  Francine reist, net als ik, graag de hele wereld rond. Vooralsnog is haar vaste thuisbasis echter Nederland. Goed nieuws voor jullie dus, aanstaande bruidsparen! Tijdens jullie trouwdag legt ze met een aanstekelijke enthousiasme jullie dag vast. Francine voelt aan welke kleine momenten groots zijn voor jullie en ze zorgt ervoor dat jullie hier je leven lang op terug kunnen kijken. Jullie herinneringen vast laten leggen? Check Francine’s beschikbaarheid.

  Haar/visagie

  Ruth - Hairstylesbyruthkoopman

  Ruth - Hairstylesbyruthkoopman

  Als je haar en make-up maar goed zit, toch? Dat kun je met een gerust hart over laten aan Ruth. Naast dat Ruth de meest fantastische kapsels maakt, is ze ook een enorm fijn persoon om bij je te hebben aan het begin van je trouwdag. Met haar visagie benadrukt Ruth jouw natuurlijke schoonheid. Benieuwd naar de kapsels die Ruth maakt? Je ziet ze hier.

  Wil jij ook partner worden?

  Stuur ons even een berichtje via bovenstaand contactformulier!

  Je hoort snel van ons!