DESTINATION WEDDING

Gaan jij en je partner in het buitenland trouwen? Hoe gaaf is dat! Afhankelijk van de bestemming kan misschien niet alle familie overkomen voor de bruiloft. Door mij uit te nodigen, leg ik de bruiloft ook voor achtergebleven familielieden vast. Op die manier kunnen jullie deze grote dag alsnog met hen delen en herbeleven.

Wist je dat het best betaalbaar is om mij als wedding writer mee te nemen op jullie bruiloft? Natuurlijk wel afhankelijk van het land, maar België valt ook al onder de categorie destination wedding, toch? 😉 Alle wensen zijn bespreekbaar, dus neem vooral contact met me op.

HET RESULTAAT

Ik werk ambachtelijk en analoog – zo bind ik de verhalen in een echt boek en maak ik er een persoonlijk luxeproduct van. Met een tot in de puntjes verzorgd boek, een USB-stick en een illustratie zorg ik voor een persoonlijke en dierbare herinnering waarop je altijd kunt teruggrijpen.

Ben je benieuwd naar een destination wedding? In januari 2020 reisde ik af naar Nieuw-Zeeland om de wedding van Erwin&Natalie vast te leggen. Waan je even aan de andere kant van de wereld en duik in het verhaal!

WAT IK AANBIED

De sprookjesachtige, romantische en dromerige sfeer rondom bruiloften laat mijn hart sneller kloppen. Er bestaat voor mij weinig mooiers dan het tastbaar vastleggen van belangrijke momenten als jouw bruiloft. Een dag waarop alles perfect is. Waarop je herinneringen maakt die je je leven lang meeneemt. Zo’n speciale dag kun je prachtig vangen in een verhaal. Kleine en grote momenten teruglezen waarmee je die ene dag steeds opnieuw beleeft.

Ik zet mijn sensitiviteit en enthousiasme in om van de meest dierbare momenten in jouw leven mooie verhalen te maken. Zodat het levenslange herinneringen worden om te koesteren. Mijn sensitiviteit zet ik in om aan te voelen wat op de dag zelf belangrijk is, welke momenten tellen, wat er voor jou echt toe doet en wat mijn rol is. Ik kom tot de kern van een verhaal en heb oog voor de kleinste details. Tijdens de bruiloft ben ik op de achtergrond aanwezig en voel ik aan wat de behoefte is. Als het nodig is, loop ik met de sluier en als het intiem wordt houd ik me afzijdig. Ik zorg dat ik bij alle mooie grote en kleine momenten ben en gesprekken en verhalen opvang.

DESTINATION WEDDING

  • Kennismakingsgesprek
  • Before the wedding story
  • Eerste versiecheck door bruidspaar
  • 10 uren wedding writen tijdens de bruiloft
  • Gedetailleerde wedding story
  • Tweede versiecheck door bruidspaar
  • PDF bestand van de wedding story
  • Wedding story in mooi boekje

Vanaf € 1200 *

Bovengenoemde prijs is inclusief btw & excl. reiskosten/eventuele parkeerkosten en eventuele overnachtingskosten.

Jullie verhaal voor altijd bewaard

WAT ZEGGEN ANDEREN ?

Erwin & Natalie, Nieuw-Zeeland

VEELGESTELDE VRAGEN
OVER DESTINATION WEDDINGS

WAAROM ZOUDEN WE EIGENLIJK VOOR JOU KIEZEN?

Dierbare momenten wil je het liefst koesteren en steeds opnieuw beleven. Daarom leg ik jullie bevallingsverhaal vast met een geschreven geboorteverhaal. Maar wat natuurlijk een veel belangrijkere reden is om voor mij te kiezen: de klik. Plan snel een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te ontdekken of er een klik is.

WANNEER MOETEN WIJ JOU BOEKEN?

Ik bied maatwerk aan en maak een ontzettend persoonlijk product. Daarom vind ik het ook van groot belang dat ik jullie alle aandacht kan geven. Ik kan slechts een heel beperkt aantal bruiloften per maand verwerken tot een verhaal. Dus wees er vroeg (ca. 6 maanden) bij als je een geschreven herinnering van je bruiloft wilt hebben. Uiteraard kun je ook last-minute informeren of ik tijd heb!

WAT GEBEURT ER ALS JE ONVERHOOPT NIET KUNT KOMEN?

Natuurlijk gaan we hier niet vanuit. Maar ik ben ook maar een mens en kan altijd onverhoopt ziek worden of een ongeluk krijgen etc. In dat geval breng ik jullie meteen op de hoogte. Samen bedenken we een passende oplossing. Ik kan eventueel een vervanger sturen of tegen een ander tarief het verhaal achteraf schrijven. We komen er in ieder geval altijd samen uit.

HOE LANG DUURT HET VOORDAT WIJ ONS VERHAAL IN HANDEN HEBBEN?

Het schrijven zelf neemt zo’n drie werkdagen in beslag. Uiteraard is het ook leuk om wat foto’s van jullie in het verhaal te verwerken. Ik streef er naar om jullie verhaal binnen twee weken op de post te doen.

IK HEB SPECIALE WENSEN, KUNNEN WE DAT BESPREKEN?

Uiteraard! Alles, echt álles is bespreekbaar. Ik ben niet bang voor een uitdaging, sterker nog, daar heb ik veel lol in. Ik weet zeker dat we er samen iets heel moois van kunnen maken!

KAN IK JOUW DIENSTEN CADEAU DOEN?

Dat kan zeker! Stuur me een e-mail met het gewenste bedrag en dan ontvang je een persoonlijke cadeaubon.