DESTINATION WEDDING

Wat super gaaf dat jullie in het buitenland gaan trouwen! Afhankelijk van de bestemming kan misschien niet alle familie overkomen voor de bruiloft. Met een geschreven verhaal kan ook de familie thuis jullie grote dag meebeleven.

Wist je dat het best betaalbaar is om een wedding writer mee te nemen op jullie bruiloft? Natuurlijk wel afhankelijk van het land, maar België valt ook al onder de categorie destination wedding, toch? 😉 Alle wensen zijn bespreekbaar, dus neem vooral contact op.

HET RESULTAAT

Wij werken ambachtelijk en analoog – wij binden jullie unieke liefdesverhaal in een echt boek. Dit pronkstuk wordt op maat gemaakt en gepersonaliseerd; een exclusiever boek dan dit bestaat niet. Natuurlijk ontvangen jullie de wedding story ook op een luxe USB. Handig voor als er onverhoopt iets met het boek gebeurt of als jullie het verhaal gemakkelijk willen delen met anderen.

Ben je benieuwd naar een destination wedding? In januari 2020 reisde ik af naar Nieuw-Zeeland om de wedding van Erwin&Natalie vast te leggen. Waan je even aan de andere kant van de wereld en duik in het verhaal!

AANBOD

Jullie bruiloft is één van de meest memorabele dagen van jullie leven. Een dag waarop je herinneringen maakt die je je leven lang meeneemt. Zo’n speciale dag kun je prachtig vangen in een verhaal. Wij schrijven een prachtig sfeerverslag dat jullie ontvangen in de vorm van een persoonlijk boek. Een boek met jullie eigen unieke liefdesverhaal. Een verhaal waarin ook ruimte is voor de liefdevolle woorden van jullie vrienden en familie. Een boek dat je erbij pakt om herinneringen te koesteren, momenten te herbeleven en te (herontdekken) wat jullie aan elkaar en jullie geliefden verbindt.

DESTINATION WEDDING

  • Kennismakingsgesprek
  • Before the wedding story
  • Eerste versiecheck door bruidspaar
  • 10 uren wedding writen tijdens de bruiloft
  • Gedetailleerde wedding story
  • Tweede versiecheck door bruidspaar
  • PDF bestand van de wedding story
  • Wedding story in mooi boekje

Op aanvraag

Jullie verhaal voor altijd bewaard

WAT ZEGGEN ANDEREN ?

“Onze gasten waren heel positief over hoe enthousiast, maar tegelijkertijd ook professioneel je was tijdens de bruiloft. Wij vonden het super dat je je heel erg openstelde richting onze gasten en dat zij allemaal dingen over ons aan jou vertelden. Dat maakt het verhaal super persoonlijk. En je hebt echt oog voor detail. Dat kun je goed terugzien in het eindresultaat. We bladeren regelmatig door het boekje. Al met al was het super dat je erbij was als persoon en als writer.”

Erwin & Natalie, Nieuw-Zeeland