WEDDING WRITER COLLECTIVE

De Wedding Writer Collective is in 2018 opgericht door Mariëlle de Kloet. Tijdens haar tussenjaar in Nieuw-Zeeland besloot zij om bij thuiskomst in Nederland haar hart te volgen en van haar hobby haar werk te maken: verhalen schrijven. Geen fantasieverhalen, maar waargebeurde verhalen over echte mensen. Deze verhalen vond zij in overvloed binnen de trouwbranche. Bruiloften zijn fascinerend. Een dag gevuld met levensveranderende, echte en pure momenten. Een dag waarop je herinneringen maakt die je je leven lang meeneemt. Zo’n speciale dag kun je prachtig vangen in een verhaal. Om kleine en grote momenten teruglezen waarmee je die ene dag steeds opnieuw beleeft. Zo ontstond het idee om als wedding writer te gaan werken. Sinds juni 2021 veranderde wedding writer Mariëlle in de Wedding Writer Collective. Arien van Ginkel werd de eerste mannelijke wedding writer van Nederland en versterkt sindsdien het team van de Wedding Writer Collective.

Er bestaat voor ons weinig mooiers dan het tastbaar vastleggen van jouw bruiloft

Mariëlle de Kloet

Founder & Wedding Writer

Arien van Ginkel

Wedding Writer

WAT ZEGGEN ANDEREN ?

“Jij bent goed in wat je doet. Het is jouw passie en dat blijkt uit alles. Enne. Wat ben je een fijn mens. Oprecht. Enthousiast. Geduldig. Meelevend. Gezellig. Je was een geweldige toevoeging aan ons feest. Dank dank dankjewel!”

Mark & Marijke

“Het was een hele fijne samenwerking met Marielle. Zij heeft een heel mooi verhaal geschreven over de mooiste dag van ons leven. We hadden helemaal niet door dat zij aanwezig was op onze bruiloft. Af en toe stelde zij een vraag aan ons en dan maakte ze gelijk notities. Dit heeft ze later uitgewerkt in een kloppend verhaal wat we met veel plezier teruglezen. Er zitten ook mooie foto’s in verwerkt en het is een prachtig boek geworden. We zijn hartstikke tevreden en raden haar dan ook iedereen aan!”

Jasper & Rochella