Mariëlle de Kloet

Founder & Wedding Writer

Ik houd van uitersten. ‘s Ochtends heel vroeg sta ik in mijn versleten overalletje koeien te melken. En een paar uur later sta ik (gedoucht natuurlijk) in mijn mooiste feestjurk jullie verhaal op te pennen. Ik ben de founder en eigenaar van de Wedding Writer Collective. Bruiloften hebben mij altijd al gefascineerd… Een trouwdag is gevuld met levensveranderende, echte en pure momenten. Op jullie bruiloft speur ik naar de kleine geluksmomenten die zo’n speciale dag juist groots maken en een gouden randje geven.

Met mijn enthousiaste en spontane persoonlijkheid geniet ik het meest van de gesprekjes die ik aanknoop met jullie gasten. De verhalen die zij over jullie vertellen, maken jullie verhaal extra persoonlijk en waardevol. Ondanks dat ik een gezellige kletskous ben, heb ik ook een sensitieve kant. Ik voel feilloos aan wat de behoefte is. Als het nodig is, loop ik met de sluier en als het intiem wordt, houd ik mij op de achtergrond. Ik zet mijn voelsprieten natuurlijk vooral in om alle grote en kleine momenten, gesprekken en verhalen op te vangen. Ik verheug me erop om ook jullie verhaal vast te mogen leggen!

MIJN WERKWIJZE

Mijn manier van schrijven is persoonlijk en verhalend. Ik neem mensen helemaal mee in mijn verhaal. Als ik bijvoorbeeld de bruid omschrijf dan is mijn doel dat jij je als lezer meteen een beeld van haar kunt vormen zonder een foto gezien te hebben. Om jullie verhaal zo persoonlijk mogelijk te maken, knoop ik gesprekjes aan met de mensen die voor jullie het aller dierbaarst zijn. En ik wil jou als lezer het gevoel geven dat je bij dat gesprekje stond. Ik geniet zo enorm van mijn werk, die liefde en dat enthousiasme proef je voor de volle honderd procent in mijn verhaal. Wil je zelf een indruk krijgen van mijn schrijfstijl? Dan kun je het verhaal van Jarnick en Anne-José lezen.

Er bestaat voor mij weinig mooiers dan het tastbaar vastleggen van jouw bruiloft

LEES HIER EEN
VERHAAL VAN MARIËLLE

Review van Erwin & Natalie

“Onze gasten waren heel positief over hoe enthousiast, maar tegelijkertijd ook professioneel je was tijdens de bruiloft. Wij vonden het super dat je je heel erg openstelde richting onze gasten en dat zij allemaal dingen over ons aan jou vertelden. Dat maakt het verhaal super persoonlijk. En je hebt echt oog voor detail. Dat kun je goed terugzien in het eindresultaat. We bladeren regelmatig door het boekje. Al met al was het super dat je erbij was als persoon en als writer.”

Erwin & Natalie

BOEKEN

Ja, wij willen jou op onze dag! De Wedding Writer Collective biedt drie verschillende pakketten aan waaruit jullie kunnen kiezen.

DE BALPEN

 • After the wedding story
 • 4 persoonlijke interviews met gasten
 • Gedetailleerde wedding story
 • Check door bruidspaar
 • Wedding story op luxe USB

€ 899 *

inclusief BTW en reiskosten binnen Nederland en België

DE VULPEN

 • Kennismakingsgesprek inclusief optekenen verhaal before-the-wedding
 • 8 (aaneengesloten) uren wedding writen
 • Gedetailleerde wedding story
 • Check door bruidspaar
 • Wedding story op een luxe USB
 • Wedding story in boekje met houten of linnen kaft

€ 1799 *

inclusief BTW en reiskosten binnen Nederland en België

DE KROONTJESPEN

 • Kennismakingsgesprek inclusief optekenen verhaal before-the-wedding
 • Full day coverage; maximale aantal aanwezig: 12 (aaneengesloten) uren
 • Same-Day Edit Story
 • Gedetailleerde wedding story
 • Check door bruidspaar
 • Wedding story op een luxe USB
 • Wedding story in boekje met houten, linnen of leren kaft

€ 2299 *

inclusief BTW en reiskosten binnen Nederland en België

Klik op de button hieronder om te reserveren. Zo snel mogelijk nadat ik jullie reservering heb ontvangen, neem ik contact met jullie op de reservering te bevestigen. Zodra ik jullie aanbetaling heb ontvangen (25% van totaalprijs), staat jullie trouwdatum muurvast in mijn agenda en vervallen andere aanvragen voor die dag.

Voorafgaand aan jullie bruiloft plannen we een ontmoeting. Zo kunnen we gezellig kennismaken. Ik ben benieuwd naar welke momenten voor jullie het meest speciaal zullen zijn. Dan leg ik die sowieso uitgebreid vast. Het is fijn voor mij om van te voren te weten als je een speciale verrassing voor je aanstaande hebt gepland, jouw oma ernstig ziek is, er een belangrijke dierbare ontbreekt of als er juist een hele speciale gast komt. Ik hoor graag zowel de blijde als verdrietige zaken van jullie dag.

En als ik dan toch bij jullie ben, ben ik meteen wel benieuwd hoe jullie liefdesverhaal is begonnen. Dat is meteen voer voor de inleiding op jullie wedding story.