WEDDING STORY

Jullie bruiloft is één van de meest memorabele dagen van jullie leven. Een dag waarop je herinneringen maakt die je je leven lang meeneemt. Zo’n speciale dag kun je prachtig vangen in een verhaal. Wij schrijven een prachtig sfeerverslag dat jullie ontvangen in de vorm van een persoonlijk boek. Een boek met jullie eigen unieke liefdesverhaal. Een verhaal waarin ook ruimte is voor de liefdevolle woorden van jullie vrienden en familie. Een boek dat je erbij pakt om herinneringen te koesteren, momenten te herbeleven en te (herontdekken) wat jullie aan elkaar en jullie geliefden verbindt.

AANBOD

De Wedding Writer Collective werkt met veel liefde en aandacht voor details. Als wij op jullie bruiloft zijn dan zetten wij al onze zintuigen in om jullie verhaal zo goed mogelijk vast te leggen op schrift. Wij praten met de mensen die jullie het allerdierbaarst zijn, en luisteren vooral veel naar hen. Naar wat ze zeggen over jullie. En hoe ze daarbij kijken. Dat alles zetten wij op papier voor jullie.

Wij werken ambachtelijk en analoog – wij binden jullie unieke liefdesverhaal in een echt boek. Dit pronkstuk wordt op maat gemaakt en gepersonaliseerd; een exclusiever boek dan dit bestaat niet. Natuurlijk ontvangen jullie de wedding story ook op een luxe USB. Handig voor als er onverhoopt iets met het boek gebeurt of als jullie het verhaal gemakkelijk willen delen met anderen.

Dit zijn de pakketten waar je uit kunt kiezen:

DE BALPEN

 • After the wedding story
 • 4 persoonlijke interviews met gasten
 • Gedetailleerde wedding story
 • Check door bruidspaar
 • Wedding story op luxe USB

€ 899 *

inclusief BTW en reiskosten binnen Nederland en België

DE VULPEN

 • Kennismakingsgesprek inclusief optekenen verhaal before-the-wedding
 • 8 (aaneengesloten) uren wedding writen
 • Gedetailleerde wedding story
 • Check door bruidspaar
 • Wedding story op een luxe USB
 • Wedding story in boekje met houten of linnen kaft

€ 1299 *

inclusief BTW en reiskosten binnen Nederland en België

DE KROONTJESPEN

 • Kennismakingsgesprek inclusief optekenen verhaal before-the-wedding
 • Full day coverage; maximale aantal aanwezig: 12 (aaneengesloten) uren
 • Same-Day Edit Story
 • Gedetailleerde wedding story
 • Check door bruidspaar
 • Wedding story op een luxe USB
 • Wedding story in boekje met houten, linnen of leren kaft

€ 1899 *

inclusief BTW en reiskosten binnen Nederland en België

Ja, wij willen een wedding story!
Maar hoe leggen wij dit vast?

Allereerst kiezen jullie de wedding writer die jullie uit willen nodigen. Je kunt kiezen uit Mariëlle of Arien.
Zodra jullie één van ons hebben geboekt, krijg je een factuur voor een aanbetaling (25% van totaalprijs).
Vanaf het moment dat de factuur voldaan is, staat jullie trouwdatum muurvast in de agenda en begint bij ons de voorpret!
Voorafgaand aan jullie bruiloft plant de wedding writer van jullie keuze een gezellige kennismaking in om elkaar beter te leren kennen en tips en aandachtspunten uit te Je wisselen.

Vang de mooiste dag van je leven in een verhaal

WAT ZEGGEN ANDEREN ?

“Wij kozen voor een wedding writer omdat dat speciaals en uniek is. Wij wilden geen standaard bruiloft en daarom was jij een hele mooie toevoeging aan onze dag. Wij hebben het contact met jou super positief ervaren, maar we hoorden ook veel positieve woorden van onze gasten over jou. Ze vonden je super enthousiast maar tegelijkertijd ook professioneel. Heel bijzonder om de woorden die mensen met jou gedeeld hebben over ons terug te lezen. Al met al was het super dat je er bij was als persoon en als writer!”

Erwin & Natalie

“Jij bent goed in wat je doet. Het is jouw passie en dat blijkt uit alles. Enne. Wat ben je een fijn mens. Oprecht. Enthousiast. Geduldig. Meelevend. Gezellig. Je was een geweldige toevoeging aan ons feest. Dank dank dankjewel!”

Mark & Marijke

VEELGESTELDE VRAGEN
OVER WEDDING STORIES

WAAROM ZOUDEN WE EIGENLIJK VOOR ÉÉN VAN JULLIE KIEZEN?

Goede vraag! Ik kies voor een kort en bondig antwoord: de klik met één van ons. Jullie trouwdag is gevuld met intieme momenten, erg belangrijk dus dat de mensen om jullie heen vertrouwd en fijn voelen. Dus plan snel een vrijblijvend kennismakingsgesprek in om te ontdekken of die klik er is.

WANNEER MOETEN WIJ BOEKEN?

Een bruiloft op schrift vast leggen is heel intensief. Wij zetten ons voor de volle 100% in op jullie trouwdag. Daarom kunnen wij slechts een beperkt aantal bruiloften per jaar bijwonen. Vol gebokt = dan ook echt volgeboekt. Dus wees er vroeg bij (op z’n minst 6 maanden voor jullie bruiloft) als je een geschreven herinnering van je bruiloft wilt hebben. Last-minute informeren of er nog plek is kan altijd!

WAT GEBEURT ER ALS JULLIE ONVERHOOPT NIET KUNT KOMEN?

Het is nog nooit voorgekomen, maar ook wij zijn mensen en kunnen altijd onverhoopt ziek worden/een ongeluk krijgen. In dat geval brengen wij jullie meteen op de hoogte. Omdat we met een team werken kan er een vervanger gestuurd worden of bedenken we samen een andere passende oplossing. We komen er in ieder geval altijd samen uit.

HOE LANG DUURT HET VOORDAT WIJ ONS VERHAAL IN HANDEN HEBBEN?

Dit verschilt per bruiloft, maar reken op ongeveer 2-3 maanden.

IK HEB SPECIALE WENSEN, KUNNEN WE DAT BESPREKEN?

Uiteraard! Alles, echt álles is bespreekbaar.

KAN IK EEN WEDDING STOTY CADEAU DOEN?

Dat kan zeker! Wij maken een exclusieve cadeaubon voor jou.