WEDDING VOW CURSUS

Persoonlijke trouwgeloften maken jouw trouwdag persoonlijk en puur. Juist ook tijdens de ceremonie maken persoonlijke trouwgeloften een enorm verschil. Wanneer jullie de geloften uitspreken en de liefde voor elkaar hoor- en zichtbaar wordt, gaat de ceremonie echt leven. Jullie gasten kennen jullie natuurlijk al heel erg goed, maar door je diepste gevoelens op papier te zetten, geef je hun een intiem kijkje in jullie relatie.

Misschien wil jij wel heel graag persoonlijke trouwgeloften uitspreken, maar heb jij geen idee hoe je trouwgeloften schrijft. Of je vindt het heel lastig om de je diepste gevoelens en emoties op papier te zetten. Met de online wedding vow cursus wil ik jou helpen om jouw mooiste trouwgeloften ooit te schrijven. Ik wil je uitnodigen om met behulp van deze cursus te vertragen en eens diep in je hart te kijken. Wat wil jij beloven aan jouw aanstaande bruid of bruidegom en waarom wil je dat?
Aan het einde van de cursus heb jij jouw zelfgeschreven trouwgeloften op papier staan; een dierbare toevoeging aan jullie trouwdag.

AANBOD

De online wedding vow cursus bestaat uit zes modules, waarvan de inhoud afwisselend vormgegeven wordt in video’s, audiofragmenten en korte teksten. In deze modules geef ik jou al mijn kennis en ervaring. Sommige onderwerpen onderbouw ik nog meer door experts, zoals een relatiecoach en professionele spreker, aan het woord te laten.

De inhoud van de modules breng je in de praktijk door de opdrachten (ongeveer twee per module) uit het bijbehorende werkboek te maken. Bijkomend voordeel van het werkboek is dat je heel veel waardevolle content op papier hebt staan als je uiteindelijk je vows gaat schrijven.

De cursus is volledig online, dat betekent dat je de cursus in je eigen tempo kunt volgen, op een plek waar jij je prettig voelt. Én op de momenten dat het jou uitkomt. Ik sta naast je om je te helpen. Bij het Vulpenpakket mag je mij mailen met vragen. Als je voor de kroontjespen gaat dan heb ik twee keer één uur de tijd om jou één op één te coachen. Deze uren zijn maatwerk, dus we vullen die naar jouw behoefte in.

Wat zeg je ervan?

VRAGEN (V)UURTJE

Met het vragen(v)uurtje wil ik je uitnodigen om even te vertragen en bewust tijd voor elkaar te nemen. Samen bewust stilstaan bij de liefde en elkaar. Gezellig samen kletsen, elkaar nog beter leren kennen, herontdekken en natuurlijk ook lekker lachen samen met behulp van 101 inspirerende en prikkelende vragenkaartjes.

€ 17,95 *

inclusief BTW en verzendkosten

DE VULPEN

  • 6 maanden toegang
  • 6 modules met inspirerende video’s en audiofragmenten
  • Inspirerende bonusmodule met video’s van andere trouwleveranciers
  • Een digitaal werkboek om de diepte mee in te gaan

€ 79 *

inclusief BTW

DE KROONTJESPEN

  • 6 maanden toegang
  • 6 modules met inspirerende video’s en audiofragmenten
  • Inspirerende bonusmodule met video’s van andere trouwleveranciers
  • Een papieren werkboek om de diepte mee in te gaan
  • Twee keer een uur één op één coaching door mij

€ 179 *

inclusief BTW en verzendkosten

Yes! Ik ga mijn eigen wedding vows schrijven
en jij gaat mij daarbij helpen!

Supertof dat ik jou mag helpen bij het schrijven van het meest persoonlijke stukje tekst in je leven. Via de buttons in bovenstaande pakketten kun jij de cursus meteen aanschaffen. Na de koop ontvang jij een e-mail met verdere instructies.

Behoefte aan maatwerk? Ik denk graag met je mee! Mail me en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

WAT ZEGGEN ANDEREN ?

Esther: “Mij gaat het verwoorden van mijn gevoelens op papier niet zo goed af als Robbert. Ik was dan ook niet helemaal tevreden met de geloften die ik geschreven had, maar ik wilde wel iets mooisschrijven voor Robbert. Ik besloot Mariëlle in te schakelen. Dat zij met mij meedacht en ik het niet langer alleen hoefde te doen, gaf mij rust. Het contact met Mariëlle was heel prettig. Ze stelde allerlei vragen over Robbert en onze relatie. Daardoor kreeg ik weer overzicht. Zo kwamen we samen steeds dichter bij mijn persoonlijke trouwgeloften.

Mariëlle is echt een gevoelsmens, op haar gevoel vertrouwend, raadde ze mij een tekst aan voor in mijntrouwgeloften. Deze tekst heeft een heel speciale betekenis voor Robbert en mij. Toen ik de laatste versie inclusief die tekst binnenkreeg, had ik overal kippenvel. Dat moment raakte mij echt, dat vond ik bijzonder. Enne, om maar even aan te geven hoe raak mijn persoonlijke trouwgeloften waren: Robbert heeft het niet droog gehouden. ”

Esther van der Linde

“Een tijd geleden vroeg Mariëlle aan mij of ik haar cursus over het schrijven van trouwgeloften wilde bekijken, vanuit mijn rol als leerexpert. Dit heb ik met veel plezier gedaan! Zelf ben ik inmiddels vijf jaar getrouwd, maar door het bekijken van haar cursus kreeg ik spijt dat wij destijds niks met persoonlijke trouwgeloften hebben gedaan.

Wat ik een groot pluspunt vind van deze cursus, is dat het je als toekomstig echtpaar veel meer oplevert dan alleen maar mooie trouwgeloften. Want om die trouwgeloften te kunnen schrijven, moet je echt even goed kijken naar jezelf, je partner en jullie relatie. En dat is iets wat in de hectiek van het voorbereiden van een bruiloft vaak vergeten wordt. Door deze cursus komt je relatie weer even op nummer 1 in al die voorbereidingen te staan.”

Fotocredits: Michella Kuijkhoven

Renate van Klinken

VEELGESTELDE VRAGEN
OVER DE CURSUS

Hoe worden de twee uren coaching ingevuld?

Deze uren zijn maatwerk, dus we vullen die naar jouw behoefte in. Misschien wil jij een bepaald onderwerp samen met mij uitdiepen. Misschien wil je dat ik een stukje met jou meeschrijf. Misschien heb je behoefte aan een stukje feedback. En misschien weet je nu nog niet precies waar je behoefte aan hebt, dan denk ik daarin mee

Hoe lang ben ik bezig met de cursus?

Als je lekker in de flow zit, red je het in drie maanden, in de praktijk komt er altijd wel wat tussen, dus geef ik je zes maanden de tijd. En om je wat houvast te bieden heeft een structuurcoach een tijdsplanning voor jou gemaakt. De video’s en audiofragmenten in de cursus zijn bewust kort gehouden, zodat je daar weinig energie aan kwijt bent voordat je de opdrachten gaat maken. De opdrachten kun je zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Heb je weinig tijd? Dan maak je ze kort en krachtig. Wil je er meer tijd aan besteden? Ga er dan rustig voor zitten. Je hebt een halfjaar toegang, dus geen haast!

Oei, zes maanden toegang is te kort voor mij.

In principe heb je maximaal drie maanden nodig om de cursus te doorlopen. Maar verlengen is geen probleem. Na zes maanden toegang tot de Wedding Vow Cursus kun je verlengen voor €35,- per maand.

Ik twijfel nog een beetje…

Wil je eerst vrijblijvend overleggen? Geen probleem! Wil je meer weten en even gratis en vrijblijvend met mij sparren? Stuur mij dan een mailtje via marielle at weddingwriter dot nl

Ik durf de vows niet publiekelijk uit te spreken.

Dat kan ik mij goed voorstellen. Persoonlijke trouwgeloften zijn heel persoonlijk en maken je daarmee ook behoorlijk kwetsbaar. Afhankelijk van waar je precies tegen aan loopt, komt dit onderwerp ook aan bod in de cursus. Hopelijk kan ik je bemoedigen om deze spannende stap tóch te zetten! En als je het écht niet ziet zitten, dan kun je de geloften ook op een ander moment samen uitspreken. Tijdens de loveshoot bijvoorbeeld. Of geef je geloften als persoonlijke liefdesbrief op de ochtend van je trouwdag.

Ik wil wel, maar mijn aanstaande man niet.

Weet je wáárom je aanstaande man niet wilt? Misschien zit hij wel met allerlei vragen of ziet hij leeuwen en beren op de weg. Én eerlijk is eerlijk: misschien zijn persoonlijke trouwgeloften echt niets voor hem. Al ben ik daar maar moeilijk van te overtuigen😉. Maak een afspraak met mij om vrijblijvend (écht!) te bellen. Dan blijft hij in ieder geval niet met zijn vragen of leeuwen en beren zitten…

Kan ik de cursus cadeau geven?

Jaaa, super leuk!! Geef me dan even een seintje, dan maak ik er een extra feestelijk pakketje van:)